DIZAJNER - PROGRAMER - MENDIMTARË - DHE MË SHUMË

Njihuni me ekipin tonë

Roman Fritschi

CEO / Founder

Rinor Dreshaj

CTO / Head of Development

Chantale Hegi

CFO / Administration

Edon Jakupi

Project Manager / Consultant

Besjon Murturi

Project Manager / Consultant

Justin Meyer

Project Assistant

Emanuel Neumann

Backoffice Assistant

Bettina Dutler

Business Development

Betto Idrizi

UI / UX Designer

Denis Bujupaj

UI / UX Designer

Edrin Idrizaj

Graphic Designer

Flamur Aliu

Graphic Designer

Gaz Dermaku

Graphic Designer

Berat Hoxha

Mobile Developer

Diamant Kolshi

Mobile Developer

Mensur Latifi

Mobile Developer

Korab Dragidella

Mobile Developer

Arif Arifi

Mobile Developer

Egzon Pllana

Mobile Developer

Art Kullashi

Mobile Developer

Sallmin Rexha

Backend Developer

Rexhep Krasniqi

Backend Developer

Kujtim Halipi

Backend Developer

Jetmir Avdullahu

Backend Developer

Driton Alija

Backend Developer

Durim Rexhaj

Backend Developer

Altin Maloku

Backend Developer

Endrit Iljazi

Backend Developer

Hajrullah Islami

Backend Developer

Florijan Ibraimi

Backend Developer

Rinor Haziri

Frontend Developer

Dren Sylejmani

Frontend Developer

Kushtrim Bujupaj

Frontend Developer

Gent Hoxha

Frontend Developer

Egzon Jonuzi

Frontend Developer

Armend Hyseni

Frontend Developer

Fisnik Asllani

Frontend Developer

Florika Qerimi

Frontend Developer

Adriatik Nikqi

Backend Developer

Jimmy

Motivation & Inspiration

MË SHUMË

Partnerët tanë

Ne bëjmë aplikacione.
Me Pasion.

Ne punojmë në mënyrë dinamike, moderne dhe nxiteMI nga pasioni dhe sfida në zhvillimin e zgjidhjeve digjitale për dhe me klientët tanë. Qëllimi ynë është të përsosim bashkëveprimin e projektimit, përdorshmërisë dhe teknologjisë. Ne punojmë ngushtë me klientët dhe partnerët tanë për të frymëzuar, motivuar, sfiduar dhe promovuar së bashku.

SHËRBIMET TONA

Ne e dimë se si.

Koncept & Konsultime

Identifikoni, specifikoni, prioritizoni, përmirësoni dhe përcaktoni në mënyrë kolektive.

Dizajnimi

Ne dizajnojmë eksperienca optimale të përdoruesve dhe testojmë ato me përdorues të vërtetë.

Zhvillimi

Me teknologji të përparuar për performancë optimale dhe efikasitet.

vazhdon tutje

Me partnerët tanë mund të plotësojmë zgjidhje të mëtejshme për projektin.

Dërgoni pyetjet tuaja

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.