yeswetrust

RRITE veten – ushqeje pemën tënde të jetës
MOTIVONI veten dhe të tjerët
SHPËRBLENI veten – për një mënyrë jetese të shëndetshme me Trustcoins

Ne kurrë nuk do ta dimë potencialin tonë të plotë nëse nuk e shtyjmë veten drejt madhështisë.

UNË

RRITE veten – ushqeje pemën tënde të jetës

  • vendosni synime ditore: është çelësi i suksesit
  • Kërkesa ditore për ujë: qëndrimi i hidratuar është çelësi për të performuar mirë, fizikisht dhe mendërisht
  • listë falënderimi: kultivimi i mirënjohjes është çelësi i lumturisë dhe optimizmit; le të praktikojmë vlerësimin për atë që dikush ka
  • tabela e vizionit: është një hapësirë e fuqishme që shfaq atë që dëshironi në të vërtetë e sjell atë në jetë

KOMUNITETI

MOTIVONI veten dhe të tjerët

  • platformë motivuese: zbuloni, postoni dhe shpërndani foto dhe citate motivuese
  • pikat e takimit: lidhuni me njerëz me të njëjtat qëllime dhe dëshira në jetë
  • platforma arsimore: fitoni njohuri për vetë-optimizimin dhe vetë-realizimin
  • votime të drejtpërdrejta: cilin projekt ORG do të mbështesim këtë vit?

DYQANI

SHPËRBLENI veten për një mënyrë jetese të shëndetshme

  • Duke shkëmbyer Trustcoins të mbledhura, mund të fitoni produkte në shëndetësi, sport, qëndrueshmëri dhe teknologji.

VETËOPTIMIZIM

YWT është një aplikacion vetë-optimizimi për një jetë të ndërgjegjshme dhe me përmbajtje. Ndiqni dhe zotëroni rritjen tuaj bazuar në qëllimet individuale. Pema juaj, jeta juaj, po rritet çdo ditë.

MOTIVIMI

YWT shërben si një platformë motivuese dhe promovon një qëndrim të shëndetshëm dhe pozitiv ndaj jetës përmes shkëmbimit me njerëz me të njëjtin mendim.

GAMIFIKIMI

Nëpërmjet misioneve dhe detyrave të përditshme, arrihet një jetë e ndërgjegjshme dhe e shëndetshme. Aktivitetet në aplikacion shpërblehen me TrustCoins. Me TrustCoins intervistat dhe punëtoritë mund të zhbllokohen dhe produktet mund të blihen në dyqan.

KOMUNITETI

Me aplikacionin YWT, ne po ndërtojmë një komunitet mbarëbotëror.
Së bashku ne realizojmë projekte në fushën e mjedisit dhe të njerëzve të tjerë dhe përshpejtojmë rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme.