Victor

Shiteni pronën tuaj vet?
Victor e bën të lehtë!

Ju merrni njohuri gjithëpërfshirëse dhe ndihmë profesionale për një transaksion të rehatshëm dhe të sigurtë për shitjen e pasurive tuaja.

Thjeshtë kurseni kohë dhe para.
Çdokush që dëshiron të shesë një pronë, ka qasje në njohuritë dhe mjetet për një transaksion të rehatshëm dhe të sigurt. Intuitiv dhe I vetë përcaktueshëm.

Udhëzues drejt suksesit
Ju mund ta bëni vetë – dhe unë do t’ju ndihmoj.
Shitja e patundshmërive është ndoshta një nga transaksionet më të mëdha në jetën tuaj. Që kjo të ketë sukses, ju duhet të grumbulloni të gjithë informacionin në lidhje me pronën. Kështu që ju jeni në gjendje t’i përgjigjeni pyetjeve të ndryshme të blerësit. Gjithashtu mendoni për aksesin tuaj. Është më mirë që të përfundoni menjëherë profilin tuaj personal. Pasi të keni të gjitha dokumentet së bashku, vendosni çmimin e shitjes. Pastaj zgjidhni mjetet e duhura të marketingut për të gjetur blerësin e duhur. Ai dëshiron të vizitojë pronën tuaj padyshim para se të vendosë për të blerë dhe ta nënshkruaj kontratën. Siç mund ta shihni, ka disa hapa që duhet të ndërmerren dhe shumë ekspertizë ju kërkohet gjatë gjithë procesit të shitjes.

Ndihma efektive
Çdo gjë që duhet të punosh. Lehtë – dhe shpejtë.
Falë internetit, shumica e produkteve dhe shërbimeve janë në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Disa shërbime janë të kushtueshme dhe janë në dispozicion vetëm për profesionistët. Por unë i di të gjithë dhe kam aksesin e duhur. Me ndihmën time, ju mund ta kryeni shitjen në mënyrë profesionale dhe të suksesshme. Kështu që ju mund ta bëni blerësin të lumtur dhe ndihmoni atë për një shtëpi të re. Gjithë çka ju duhet është një kompjuter me qasje në internet, një telefon celular, kënaqësi e njerëzve dhe kohë të mjaftueshme.

Dituria është fuqi
Çdo përgjigje në kohën e duhur.
Dakord, shitja e një prone kërkon shumë ekspertizë. Gjithçka, por me të vërtetë gjithçka që ju duhet të dini rreth shitjeve të suksesshme të patundshmërive, është në dispozicion në internet. Mashtrimi është që në fakt të gjeni informacionin që ju nevojitet në kohën e duhur. Unë do t’ju shpëtoj një kërkim të lodhshëm dhe do të jap gjithçka që ju duhet të dini në shtytjen e një butoni. Terma të shumta teknike shpjegohen qartë.

Me mua ju merrni të gjitha informacionet rreth shitjes së suksesshme të pasurive të paluajtshme, këshilla të vlefshme nga vitet e përvojës praktike dhe një shumëllojshmëri listash kontrolluese praktike. Ju mund të kërkoni njohuri gjithëpërfshirëse për një lëvizje të vetme prej 30 hapash në rrugën e shitjeve të suksesshme. Në bazë të kërkesës, ju mund të fitoni qasje në një pako me gjashtë hapa ose një nga pesë nën-proceset. Me “pako të gjithanshme pa kujdes” gjatë gjithë procesit, ju përveç kësaj kurseni kundrejt çmimit të vetëm. Nëse dëshironi të përdorni mjete profesionale, unë mund tua ofroj këto shërbime në kushte të volitshme. Mbështetja ime është në dispozicion për ju për 24 orë në ditë në 7 ditë të javës – sa herë që keni nevojë për të. Kështu që ju do të kurseni gabime të kushtueshme. Ju vendosni për veten tuaj cilat shërbime doni ti përdorni.

Shtimi i një ndërmjetësuesi të shtrenjtë të patundshmërive, i cili shpesh kërkon një tarifë marketingu prej disa mijë franga mbi dhe mbi komisionin e tij prej 3 deri 5%, mund të mos ju nevoitet.

Më shumë Informacione:
www.victor.immo