Tendoo

«Tendoo thuhet të jetë platforma më e avancuar e videove të recetave dhe zgjedhja e parë për përdorim të përditshëm kur është fjala për gatimin me recetë. Mënyra nga përzgjedhja e recetave në gatim është që të bëhet një eksperiencë e re dhe sa më shumë njerëz që të gatuajnë për vete.»

«Ne duam t’u japim prodhuesve të recetave të zgjedhura mundësinë për të ndarë recetat e tyre më të mira në librin e tyre të gatimeve në mënyrën më të azhurnuar në internet me një komunitet të madh, pa pasur nevojë të zhvillojnë dhe të tregtojnë me kosto efektive aplikacionin e tyre”.»

Së shpejti ju do të jeni në gjendje të gatuani dhe të shijoni receta të përzgjedhura në mënyrën më moderne!

Lexo më shumë >