SPOT2BE

Eksploro vendet në hartë
Kërko për Spote dhe ngjarje ne afërsinë tuaj. Nëse zgjidhni atmosferën, e dini se ku është nxehtë e ku jo.

Filtrimi I Spoteve
Me një filtër të thjeshtë për aktivitetin, moshën, stilin e veshjes dhe muzikën, mund ta personalizoni hartën sipas nevojave tuaja.

Kërkimi intelegjent
Ju mund t’i gjeni lehtësisht qytetet, vendet, ngjarjet, përdoruesit ose hashtagët përmes funksionit tonë të kërkimit inteligjent.

Profili yt
Lidhuni me mediat sociale, plotësoni profilin tuaj, ndani atë me miqtë tuaj dhe shtoni të preferuarit.

Story
“Story” juaj personale me të gjitha vizitat, ngarkimet e fotografive dhe videove që lidhen me abonentët tuaj.

Spot detajet
Detajet me informacionin kryesor, atmosferën, galerinë, vlerësimin e pikave dhe përmbajtjen në kohë reale të përdoruesve.

Lexo më shumë >