SplitGo

Mblidhni para në një grup për çdo ngjarje!
Krijo një koleksion falas për vetëm 30 sekonda dhe fto të gjithë miqtë e tu!

Falas
Ju keni një ide të madhe, keni nevojë për ndihmë financiare dhe krijoni një koleksion tërheqës shpejt dhe me lehtësi.

Në vetëm 30 sekonda
Krijo një koleksion me titull, përshkrimin e shkurtër dhe figurën, si dhe shumën e synuar në CHF për nevojat tuaja të grumbullimit.

Pagesa të sigurta
Pagesa e Sigurt përmes Stripe. Stripe përdoret në Pinterest, Twitter, Shopify etj.

Lexo më shumë >