salebuddy

Të gjitha ofertat në një vend!

Mjaft më me kërkimine
Me Salebuddy ju keni një app me të gjitha ofertat nga dyqanet e internetit dhe dyqanet në një vend. Zbuloni ofertat e zbritjeve nga shitësit tuaj të preferuar në një vend. Gjithmonë në xhepin tuaj.

– Të gjitha ofertat në çantë
– Ofrues të ndryshëm – të centralizuar
– Sugjerime individuale nga ofruesit dhe
Ofrohet për ju
– Njoftime të përshtatshme
Ofrohet për ju