LUURIA

Ku e gjen rehatinë maksimale?
Atëherë rehatohu aty!

Rezervo flokët, makeup, kozmetikë, thonjtë, trupi, depilim, masazh, Bleaching dhe shumë shërbime bukurie.

Ju nuk keni më nevojë të shkoni në sallon / studio
Nuk ka më pritje në sallon / studio
Nuk ka më shpenzime udhëtimi dhe kërkim hapësire për parkim
Në shtëpinë tuaj, në zyrë apo edhe në hotel, kudo që dëshironi

“LUURIA thjesht shpjegon: Ashtu sikur UBER për shërbimet e bukurisë!”

Rezervoni trajtimet tuaja të bukurisë në shtëpinë tuaj.
Më shumë kohë për ty.